Eiti į Ankstesnis 1, 2
Naruto Fan flash
Puslapis 2 iš 2 [ 20 pranešimai(ų) ]| Autorius | Žinutės |
| Muffer | Parašytas: 02 Lie 2009, 09:34 Pranešimo tema: Re: Naruto Fan flash |
![]() ![]() Forumo numylėtinis (-ė) |
jo as irgi dar kiek pamenu buvo zadeja rodyti ta GT serijas per LNK bet neberode bet dabar google visagale wiska susirast 1 vietoi gali GFX parduotuvė. Baneriai avatarai signatures pamokos pagal užsakymą ir viskas ko jums reikia. --------------------------------------------------- Виктор Цой , Группа Кино , Любэ. |
![]() |
|
| Mokinukas | Parašytas: 04 Lie 2009, 07:50 Pranešimo tema: Re: Naruto Fan flash |
![]() Dažnas dalyvis (-ė) |
taskelis rašė: prikolas xD Rašyti pilnus, turiningus ir nebereikšmius pranešimus. Vietoje žodelių "jėga, žinau, fainai, ok, gerai, help" ar panašių geriau nieko nerašyti Tai gerau neflodink ![]() Jei kada neteksi artimo draugo - neliūdėk , nes tu jo neturėjai . Tikra draugo prarasti negalima . |
![]() |
|
| Muffer | Parašytas: 04 Lie 2009, 11:11 Pranešimo tema: Re: Naruto Fan flash |
![]() ![]() Forumo numylėtinis (-ė) |
o tu mokinuk pasimokink rašyt, tada kritikuok kitus GFX parduotuvė. Baneriai avatarai signatures pamokos pagal užsakymą ir viskas ko jums reikia. --------------------------------------------------- Виктор Цой , Группа Кино , Любэ. |
![]() |
|
| eivinuks | Parašytas: 02 Rgs 2009, 18:17 Pranešimo tema: Re: Naruto Fan flash |
![]() Naujokas (-ė) |
naruto neblogas anime man tai dbz paliginait sujuo neimanoma per dbz trankosi dauzosis kaip nezmones + nemirsta ir pan. o per naruto trupuuti samoningiau mirtis yra mirtis nebent ta vieta per shippuuden kada gaara pagyde o pati ta sienute numire pamirsau name
|
![]() |
|
| Ryuzaki | Parašytas: 06 Rgs 2009, 19:22 Pranešimo tema: Re: Naruto Fan flash |
![]() Naujokas (-ė) |
pabandziau atsidaryt 3 video nevieno neatidaro o jei apie naruta tj mano pirmasis anime neskaitant aisq dbz yugioh ir kitu. patiko viska net filerius ziurejau nes net nezinojau kas tai . shippuden pazejau gal 11 ep ir numeciau :/ man kaskaip nepatinka laukti savaite iki kito epizodo. |
![]() |
|
Eiti į Ankstesnis 1, 2

o per naruto trupuuti samoningiau mirtis yra mirtis nebent ta vieta per shippuuden kada gaara pagyde o pati ta sienute numire pamirsau name