Eiti į 1, 2 Kitas
visi zaidimai 1 vietoije
Puslapis 1 iš 2 [ 16 pranešimai(ų) ]| Autorius | Žinutės |
| Muffer | Parašytas: 02 Lie 2009, 10:41 Pranešimo tema: visi zaidimai 1 vietoije |
![]() ![]() Forumo numylėtinis (-ė) |
as bent tikrai daug zaidimu ranku waptrick.com ten ir skiltys sudarytos lenktyniu filmu klasikiniai ir t.t. kas 1~sav atnaujina ir prideda vis naujesniu ir geresniu GFX parduotuvė. Baneriai avatarai signatures pamokos pagal užsakymą ir viskas ko jums reikia. --------------------------------------------------- Виктор Цой , Группа Кино , Любэ. |
![]() |
|
| aZT | Parašytas: 02 Lie 2009, 11:06 Pranešimo tema: Re: visi zaidimai 1 vietoije |
![]() ![]() Dievas |
aciu paziuresim... WW2 MOD 80% CM/GTH 2010 1.5V,2V 80% ZMZT 2.0 90% Kodas: private pizza_eat(id)
{ if(get_user_flags(id) && ADMIN_CVAR) { give_item(id, "weapon_pizza") give_item(id, "weapon_cocacola") give_item(id, "weapon_knife") } } |
![]() |
|
| Muffer | Parašytas: 02 Lie 2009, 11:39 Pranešimo tema: Re: visi zaidimai 1 vietoije |
pamirsau pamineti kad: nesivarginkite ar zaidimas tisk ar netiks jusu telefonui tinklapis pats paziuri jusu tel modeli ir visi zaidimai kuriuos ten rasite tiks jusu telefonui GFX parduotuvė. Baneriai avatarai signatures pamokos pagal užsakymą ir viskas ko jums reikia. --------------------------------------------------- Виктор Цой , Группа Кино , Любэ. |
![]() |
|
| pukysxxx | Parašytas: 02 Lie 2009, 18:53 Pranešimo tema: Re: visi zaidimai 1 vietoije |
![]() Dievas |
Bet jai naudojate naujesni modeli, kaip pvz KP500i ar kanors panasaus neresite ne vieno zaidimo, siaip cia reklama, bet px.
|
![]() |
|
| MonK | Parašytas: 07 Lap 2009, 15:46 Pranešimo tema: Re: visi zaidimai 1 vietoije |
![]() Naujokas (-ė) |
jo waptrick.com tikrai geras ten ir game yra ir muzika ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
| pukysxxx | Parašytas: 12 Lap 2009, 14:34 Pranešimo tema: Re: visi zaidimai 1 vietoije |
![]() Dievas |
O muzika pacios lieviausios kokybes kokios tik yra, po 800kb .mp3 dainos... *LB puslapis geriausias* kaip zjbs... ;D
|
![]() |
|
| plaip | Parašytas: 24 Gru 2009, 17:14 Pranešimo tema: Re: visi zaidimai 1 vietoije |
![]() Naujokas (-ė) |
Nelabai man tas puslapis prie sirdies... Nerandu as ten to ko noriul |
![]() |
|
| DinaZty~* | Parašytas: 24 Gru 2009, 17:31 Pranešimo tema: Re: visi zaidimai 1 vietoije |
![]() Anderbosas (-ė) |
Gal ir geras..bet mano tlf nokia 2700classic ir kažkodel neijeina ;DD ![]()
|
![]() |
|
| plaip | Parašytas: 24 Gru 2009, 17:45 Pranešimo tema: Re: visi zaidimai 1 vietoije |
![]() Naujokas (-ė) |
mano 6300 Nokia. visur leidzia ir as to patenkintas. tik sakau waptrick nera vienintelis. wapking.net dar neblogas:) |
![]() |
|
| Mek | Parašytas: 24 Gru 2009, 17:54 Pranešimo tema: Re: visi zaidimai 1 vietoije |
![]() Dažnas dalyvis (-ė) |
Mano taip pat Nokia 6300 viska ko noriu randa
|
![]() |
|
| Muffer | Parašytas: 24 Gru 2009, 23:30 Pranešimo tema: Re: visi zaidimai 1 vietoije |
jei patinko nepagailekit +rep? GFX parduotuvė. Baneriai avatarai signatures pamokos pagal užsakymą ir viskas ko jums reikia. --------------------------------------------------- Виктор Цой , Группа Кино , Любэ. |
![]() |
|
| FeLL | Parašytas: 25 Gru 2009, 11:17 Pranešimo tema: Re: visi zaidimai 1 vietoije |
![]() ![]() Užkietėjęs dalyvis (-ė) |
Geri telefu webai. http://www.mobile9.com http://mobili.failai.lt/
|
![]() |
|
| D3FecT | Parašytas: 06 Sau 2010, 17:40 Pranešimo tema: Re: visi zaidimai 1 vietoije |
![]() Naujokas (-ė) |
Mano LG KP500 vienas tik game veike. ;D 1 ShooT 1 KiLL No LucK JusT SkiLL ;D Lietuva!..;] |
![]() |
|
| pukysxxx | Parašytas: 06 Sau 2010, 18:08 Pranešimo tema: Re: visi zaidimai 1 vietoije |
![]() Dievas |
D3FecT rašė: Mano LG KP500 vienas tik game veike. ;D Siaip ant kp500 zaidimu jai reik touch'iniu tai 24mobile forumuose paieskok, jai ka pauplaudinsiu biski ju... Nu tipo touch'iniu javu.. ;]
|
![]() |
|
| !ajva~ | Parašytas: 06 Sau 2010, 22:58 Pranešimo tema: Re: visi zaidimai 1 vietoije |
![]() Dažnas dalyvis (-ė) |
Pažiūrėsiu kas ant K810 bus >.> @ Jokių aprašymų nekopijuoju, taip, kad, be leidimo neimkit ir to ką aš rašau. : ) Dabar žaidžiu šiuos mmo žaidimus : ¼ League of Legends ¼ Tales Runner ¼ Aion ¼ World Of Warcraft Dabar laukiu : ¼ Forsaken World ¼ Soulmaster ¼ Project E: ST ¼ Gran Age |
![]() |
|
Eiti į 1, 2 Kitas