Eiti į Ankstesnis 1, 2
Cobra 11
Puslapis 2 iš 2 [ 23 pranešimai(ų) ]| Autorius | Žinutės |
| *Lucky*BOY | Parašytas: 30 Bir 2009, 19:42 Pranešimo tema: Re: Cobra 11 |
![]() Užkietėjęs dalyvis (-ė) |
tu pirma suzinok jo tikslu pavadinima nes sito zaidimo yra daug daliu,bet manau kad cia nitro dalis ![]() galiu padeti viskuo kas susieja su LG hecks |
![]() |
|
| pukysxxx | Parašytas: 30 Bir 2009, 19:50 Pranešimo tema: Re: Cobra 11 |
![]() Dievas |
*Lucky*BOY rašė: tu pirma suzinok jo tikslu pavadinima nes sito zaidimo yra daug daliu,bet manau kad cia nitro dalis Tai taip ir yra... O siaip kodel butent sita? Visas isbandyk
|
![]() |
|
| zaiboras | Parašytas: 30 Bir 2009, 20:01 Pranešimo tema: Cobra 11 |
![]() Dalyvis (-ė) |
Esu zaides sita Man nelabai patiko
|
![]() |
|
| *Lucky*BOY | Parašytas: 01 Lie 2009, 10:06 Pranešimo tema: Re: Cobra 11 |
![]() Užkietėjęs dalyvis (-ė) |
kodel jis tau nepatiko?tikrai įdomus gal kiek ir senokas,bet vistiek įdomus. ![]() galiu padeti viskuo kas susieja su LG hecks |
![]() |
|
| FunkyDude | Parašytas: 01 Lie 2009, 13:00 Pranešimo tema: Re: Cobra 11 |
![]() Dievas |
Kam jus visi rasot kad aprasyma idetu nesuprantu . Juk * ką tik suvalgiau snarglį =p * parase ir viskas laukiam juk yra tam tikros aprasymu taisykles. ![]() ░█▀▀ ░█▀█ ░█ ░█▀▀ ░░█▀▀ ░█▀█ ░█ ░█░░░ ░█▀▀ ░█▀▀ ░█ ░█ ░░░░█▀▀ ░█▀█ ░█ ░█░░░ ░▀▀▀ ░▀ ░░░▀ ░▀▀▀ ░░▀ ░░░▀░▀ ░▀ ░▀▀▀░
|
![]() |
|
| Mokinukas | Parašytas: 02 Lie 2009, 22:09 Pranešimo tema: Re: Cobra 11 |
![]() Dažnas dalyvis (-ė) |
perajau per 5 val ner ka viekt ![]() Jei kada neteksi artimo draugo - neliūdėk , nes tu jo neturėjai . Tikra draugo prarasti negalima . |
![]() |
|
| andrius18 | Parašytas: 05 Vas 2010, 02:00 Pranešimo tema: Cobra 11 |
![]() Žalias (-ia) |
zaidimas geras,tik nesuprantu ka dariti su bomba old friends ligi,gal kas zinot? |
![]() |
|
| Mokinukas | Parašytas: 05 Vas 2010, 13:23 Pranešimo tema: Re: Cobra 11 |
![]() Dažnas dalyvis (-ė) |
Pirmas dalykas paziurek kada tema buvo sukurta Antras dalykas del bombos man rodos Enter riek spaust paiurek per control ![]() Jei kada neteksi artimo draugo - neliūdėk , nes tu jo neturėjai . Tikra draugo prarasti negalima . |
![]() |
|
Eiti į Ankstesnis 1, 2

. Juk * ką tik suvalgiau snarglį =p * parase ir viskas laukiam juk yra tam tikros aprasymu taisykles.