Eiti į Ankstesnis 1, 2, 3 Kitas
Pavyzdingiausias narys [2009 Liepa]
Puslapis 2 iš 3 [ 36 pranešimai(ų) ]| Autorius | Žinutės |
| Board | Parašytas: 02 Lie 2009, 15:34 Pranešimo tema: Re: Pavyzdingiausias narys [2009 Liepa] |
![]() ![]() Užkietėjęs dalyvis (-ė) |
Balsuoju ne už Indigo. Niekada nebalsavau ir nebalsuosiu už jį... Savo balsą atiduodu už Marine^. Vienintelis ir geriausias laimėtojas... P.S. Dėkui, kas balsavo už mane Kilo klausimų dėl kažko? Kreipkis į mane, visada padėsiu ![]()
|
![]() |
|
| mini | Parašytas: 02 Lie 2009, 19:11 Pranešimo tema: Re: Pavyzdingiausias narys [2009 Liepa] |
![]() Dalyvis (-ė) |
Kadangi esu čia dar neseniai,todėl remsiuosi lankytojų nuomone ir balsuosiu už INDIGO Negailėkit už pagalbą +Rep
|
![]() |
|
| Mokinukas | Parašytas: 02 Lie 2009, 21:29 Pranešimo tema: Re: Pavyzdingiausias narys [2009 Liepa] |
![]() Dažnas dalyvis (-ė) |
as uz save bet uz uz marine sekmes ![]() Jei kada neteksi artimo draugo - neliūdėk , nes tu jo neturėjai . Tikra draugo prarasti negalima . |
![]() |
|
| GaryRoachSanderson | Parašytas: 02 Lie 2009, 22:16 Pranešimo tema: Re: Pavyzdingiausias narys [2009 Liepa] |
![]() Vyr. Moderatorius |
dėkui visiems kas už mane balsavote ![]() Counter-Strike 1.6 Info: InGame: Roach` Team: N/A Steam: ON + EAC mIRC nick: Roach` Žinomas kaip Ace ir Marine^ ![]() Kam rašyti už dyką, jei gali rašyti ir gauti pinigus! (Spausk ant balto užrašo). Coming project: World War 2 mod on CS 1.6 |
![]() |
|
| Muffer | Parašytas: 02 Lie 2009, 22:22 Pranešimo tema: Re: Pavyzdingiausias narys [2009 Liepa] |
![]() ![]() Forumo numylėtinis (-ė) |
prasom GFX parduotuvė. Baneriai avatarai signatures pamokos pagal užsakymą ir viskas ko jums reikia. --------------------------------------------------- Виктор Цой , Группа Кино , Любэ. |
![]() |
|
| pukysxxx | Parašytas: 03 Lie 2009, 17:39 Pranešimo tema: Re: Pavyzdingiausias narys [2009 Liepa] |
![]() Dievas |
Prasom! Linkiu, kad laimetum, nes to medalio tikraj nusipelniai!!!
|
![]() |
|
| Muffer | Parašytas: 03 Lie 2009, 17:53 Pranešimo tema: Re: Pavyzdingiausias narys [2009 Liepa] |
![]() ![]() Forumo numylėtinis (-ė) |
visiskai pritariu * ką tik suvalgiau snarglį =p * GFX parduotuvė. Baneriai avatarai signatures pamokos pagal užsakymą ir viskas ko jums reikia. --------------------------------------------------- Виктор Цой , Группа Кино , Любэ. |
![]() |
|
| Mokinukas | Parašytas: 03 Lie 2009, 21:22 Pranešimo tema: Re: Pavyzdingiausias narys [2009 Liepa] |
![]() Dažnas dalyvis (-ė) |
Nesok garbingai ![]() Jei kada neteksi artimo draugo - neliūdėk , nes tu jo neturėjai . Tikra draugo prarasti negalima . |
![]() |
|
| -Deivs | Parašytas: 03 Lie 2009, 23:33 Pranešimo tema: Pavyzdingiausias narys [2009 Liepa] |
![]() Naujokas (-ė) |
Man asmeniškai Marine^. |
![]() |
|
| Pliušiukė~ | Parašytas: 06 Lie 2009, 13:39 Pranešimo tema: Re: Pavyzdingiausias narys [2009 Liepa] |
![]() Užkietėjęs dalyvis (-ė) |
marine^ ;p nes visalaik aktyvus ir pns ;p
|
![]() |
|
| GaryRoachSanderson | Parašytas: 06 Lie 2009, 13:50 Pranešimo tema: Re: Pavyzdingiausias narys [2009 Liepa] |
FaSty rašė: marine^ ;p nes visalaik aktyvus ir pns ;p dėkui ![]() Counter-Strike 1.6 Info: InGame: Roach` Team: N/A Steam: ON + EAC mIRC nick: Roach` Žinomas kaip Ace ir Marine^ ![]() Kam rašyti už dyką, jei gali rašyti ir gauti pinigus! (Spausk ant balto užrašo). Coming project: World War 2 mod on CS 1.6 |
![]() |
|
| T a l R a s h a | Parašytas: 06 Lie 2009, 15:08 Pranešimo tema: Pavyzdingiausias narys [2009 Liepa] |
Indigo Kam rašyti už dyką, jei gali rašyti ir gauti pinigus! It's nice to be important , but it's more important to be nice . |
![]() |
|
| Res_Don | Parašytas: 06 Lie 2009, 15:22 Pranešimo tema: Re: Pavyzdingiausias narys [2009 Liepa] |
![]() Dievas |
Klaipeda!! -- Papildyta -- jai butu galima tai buciau balsaves uz zinova armasi kuris csu nauju zino...tai buciau uz jo dideli prota prabalsaves ^^ ![]() ![]() -> http://img1.liveinternet.ru/images/atta ... n_fuck.jpg |
![]() |
|
| Poker | Parašytas: 06 Lie 2009, 17:52 Pranešimo tema: Pavyzdingiausias narys [2009 Liepa] |
![]() Naujokas (-ė) |
MARINE^ tep ir toliau
|
![]() |
|
| Indigo | Parašytas: 06 Lie 2009, 18:48 Pranešimo tema: Re: Pavyzdingiausias narys [2009 Liepa] |
![]() Moderatorius |
Dėkui kas balsavote už mane. Kiek trunka balsavimas? |
![]() |
|
Eiti į Ankstesnis 1, 2, 3 Kitas