Denver " Nuggets "
Puslapis 1 iš 1 [ 6 pranešimai(ų) ]| Autorius | Žinutės |
| Danasnet | Parašytas: 04 Rgs 2009, 14:43 Pranešimo tema: Denver " Nuggets " |
![]() Naujokas (-ė) |
Denver ' Nuggets ' Štai ir prasidėj ilgai lauktas NBA sezonas. Kuriame ekipa iš Denverio mėgins kovoti dėl čempionų žiedų. Šiais metai 'Grynuoliai' yra pasipildę naujais veidais tokiais kaip : Arronas Afflalo, Ty Lawsonas, Walteris Sharpe'as. Komandos Branduolys išlieka toks pat. : J.R. Smithas, Melo, Billupsas. Komandos sudėtis. PG. C. Billups.
G.Karlo komentaras prieš prasidedant sezonui. : Cituoti: Na, komandą turim pajėgę kovoti dėl NBA finalų ir žinoma iškovoti titulą. Aišku, apie tai kalbėti dar anksti. Labai laukiu aš ir komanda pirmų varžybų. Treniruotėse viską darom gerai. Komanda jau apsipratusi, tad pirmame mače žaisime atidavę visas jėgas. Žaidimo nustatymai. Žaidimo lygis. - Pro. ( Gali keistis. ) Kitas Mačas :
|
![]() |
|
| BC Rytas | Parašytas: 04 Rgs 2009, 14:46 Pranešimo tema: Re: Denver " Nuggets " |
![]() Žalias (-ia) |
Sveikinu tapus pirmuoju žmogumi, kuris šiame forume aprašinėja dinastiją Pasirinktas tikrai geras ir įdomus klubas, su kuriuo gali pasiekti tikrai aukšto lygio rezultatu Sėkmės
|
![]() |
|
| newgraund | Parašytas: 30 Lap 2009, 17:30 Pranešimo tema: Re: Denver " Nuggets " |
![]() Dalyvis (-ė) |
Komanda Tai Own1n4 Tomas Vaiciunas Who Dont Kill Us , Makes Us Stronger ![]() ![]()
|
![]() |
|
| FeLL | Parašytas: 30 Gru 2009, 10:37 Pranešimo tema: Re: Denver " Nuggets " |
![]() ![]() Užkietėjęs dalyvis (-ė) |
geraj , kad sukūriai nes aš duomiuosi ;]
|
![]() |
|
| !ajva~ | Parašytas: 06 Sau 2010, 23:03 Pranešimo tema: Re: Denver " Nuggets " |
![]() Dažnas dalyvis (-ė) |
Man irgi įdomu šie dalykai. : ) Komanda tikrai stipri : ) Dabar žaidžiu šiuos mmo žaidimus : ¼ League of Legends ¼ Tales Runner ¼ Aion ¼ World Of Warcraft Dabar laukiu : ¼ Forsaken World ¼ Soulmaster ¼ Project E: ST ¼ Gran Age |
![]() |
|
| AeRoxXx2 | Parašytas: 21 Sau 2010, 16:40 Pranešimo tema: Re: Denver " Nuggets " |
![]() Užkietėjęs dalyvis (-ė) |
Na komanda atrodo neiskelmo spirta )) aciu kad idejai ';) Cs
|
![]() |
|

Pasirinktas tikrai geras ir įdomus klubas, su kuriuo gali pasiekti tikrai aukšto lygio rezultatu 

)) aciu kad idejai ';)